Mooimaekers is geopend!

De weg naar mijn eigen onderneming…
Op het moment wanneer je deze blog leest, is mijn wens in vervulling gegaan!

 

Na een heel aantal jaren met veel plezier werkzaam te zijn geweest in diverse salons, is voor mij de tijd aangekomen om weer een stapje verder te gaan.
Een mega grote beslissing voor mij om mijn baan op te zeggen en me te gaan focussen op een eigen salon. Dit is dus ook echt niet over één nacht ijs gegaan. En ik zal er ook echt wel enkele grijze haren van gekregen hebben.

Als klein meisje van 4 wist ik al dat ik kapster wilde worden, dit is altijd zo gebleven en het is uitgekomen. Ondanks dat ik met heel veel plezier mijn beroep uitoefende was er voor mij altijd meer. Ik rondde de opleiding voor allround nagelstyliste af en werd wenkbrauwstylist. Ook rolde ik van de ene cursus in de ander. Er was altijd nog wel iets naast mijn werk in de salon. Ik had het geluk dat ik in salons werkte waar er veel aandacht was voor ontwikkeling.

Toch komt er een moment waarop je voor je gevoel stilstaat en je je afvraagt “wat nu?”
Onderzoek heeft uitgewezen dat dit rond je dertigste levensjaar is.

CHECK ✅

Inmiddels was voor mij heel helder waar ik blij van word en dat is mijn vak, maar nog meer word ik blij als de mensen met een goed gevoel de deur uit gaan, beleving. Steeds vaker dacht ik aan hoe het zou zijn als ik mijn ideeën uit kon werken in mijn eigen salon, maar ik zou Mandy niet zijn als ik niet over alles 100 keer na zou denken en dan uiteindelijk toch niet durf en kies voor veilig.

Nu ben ik getrouwd met iemand die minder nadenkt en wel houdt van zo nu en dan risico nemen. En dat was precies wat ik nodig had. Hij heeft me dat duwtje gegeven en ja, een schop onder mijn kont. “niet zoveel nadenken Mandy, doe eens gek, wat is het ergste dat kan gebeuren”. Ok, ok, je hebt gelijk!!

Nu is het dan zover, supertrots dat ik je kan ontvangen in MIJN salon, een wens die in vervulling gaat.

Dank Ruben, jij bent mijn duwtje in de rug
Dank pap voor maanden verbouwen
Dank ouders, schoonouders, familie, vrienden voor het grote vertrouwen

Let’s get started!!
Posts created 5

6 gedachten over “Mooimaekers is geopend!

 1. Nogmaals gefeliciteerd met je eigen salon. Het ziet er heel mooi uit. Het was een half jaartje afzien maar
  dankzij je inzet, doorzettingsvermogen en enthousiasme wordt dit zeker een succes.
  Wij zijn heel blij met je en hopen dat veel mensen de weg naar je salon weten te vinden.
  groetjes en toi toi toi
  Hanny

 2. Mandy, wat mooi geschreven, helemaal zoals je bent!
  De eerste weken zijn al een groot succes en het wordt alleen maar mooier!
  Want jij bent de Mooimaeker! Succes en vergeet niet te genieten.

 3. Hi Mandy,
  Proficiat! Ik heb je nog niet persoonlijk kunnen fecilicietern omdat je nu minder tijd hebt voor een van de andere doelen die je hebt gestart…hardlopen -:)
  Ik heb je al een app gestuurd om een afspraak te maken binennkort als nieuwe klant! Groet Anouk

 4. Leuk hoor Mandy !! Je hebt een mooie salon en dat je een kei bent in knippen en zo wisten we natuurlijk allang !!
  Heel veel succes in de toekomst, maar dat zal wel lukken denk ik. Groetjes van ons 😘

 5. Wauw Mandy, wat heb je toch een mooie salon en wat was het een fijne behandeling!

  Het was tijd voor een ander kleurtje en kapsel! M’n haren zijn geverfd en geknipt en uiteindeljk heb je ook nog de wow brow gedaan. En wat is het resultaat top!

  Bedankt Mandy! Het was een een top middag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Call Now ButtonBel nu voor een afspraak!