De eerste 3 maanden zijn al voorbij..

Wow, ik heb er geen andere woorden voor. Te mooi om waar te zijn, deze eerste 3 maanden zijn voorbij gevlogen. En met succes, boven verwachting heb ik al zoveel leuke enthousiaste mensen mogen ontvangen in mijn salon. Mijn droom is echt werkelijkheid geworden, bovenal een bevestiging dat mijn werk mijn passie is. Iedere dag begin in weer vol energie en enthousiasme aan mijn werk of misschien beter gezegd mijn hobby. Energie krijg ik ervan. Blij word ik ervan, ik groei!

This time last Year
Vorig jaar rond deze tijd, stond ik in heel andere schoenen. Toen was er nog geen knoop defintief doorgehakt, waren er heel veel ideeën maar ook heel veel angsten. En.. Zat ik op dezelfde plek als waar ik nu zit, namelijk Ibiza. Ook dat is nu een heel andere beleving dan dat het toen was. Vorig jaar voelde het als vluchten, weg van de realiteit, tot rust komen en even niet denken aan wat er komen zou, want bij thuiskomst zou ik beslissen wat te doen. Nu een jaar later zit ik hier weer, na 3 drukke maanden in mijn eigen salon! De knoop is dus wel degelijk doorgehakt. Met een klein schuldgevoel dat ik na 3 maanden werkzaam te zijn geweest in mijn eigen salon, al weer op vakantie ben. Dat kan toch niet?! En mijn werk dan?! Daar kan ik kort en bondig over zijn, mijn wederhelft Ruben, heeft gewoon geboekt en het me na het boeken pas medegedeeld, met daarbij de mededeling “ik heb dit jaar nog geen vakantie gehad en als ik dit niet gedaan zou hebben dan zouden we niet gegaan zijn”. Daar heeft hij gelijk in. Ik had waarschijnlijk niet op vakantie gewild. Maar toch zit ik hier, op Ibiza en het voelt goed, terugkijkend op de laatste 3 maanden, stiekem ook wel een beetje moe van alle spanning die ik aan de start heb gehad, proosten we op de goede keuze en op een goede toekomst.

Nos Vemos en Mooimaekers
(Tot ziens bij Mooimaekers)
Posts created 5

Eén gedachte over “De eerste 3 maanden zijn al voorbij..

  1. Hoi Mandy,

    Trots mag je zeker zijn… Op wat je bereikt hebt maar ook zeker op wat je doet… Er is niemand die met zoveel passie, kennis, liefde en gevoel haar vak uitoefent zoals jij… Kort maar krachtig chapeau!!!!
    Dat je wederhelft Ruben die vakantie geboekt heeft was een super actie van hem want jou kennende en zoals je zelf al zei had je het nooit gedaan want ow mijn zaak en ow mijn klanten… Ieder hard werkend persoon heeft recht op vakantie en daar hoor JIJ dus ook bij!!!!

    Dikke knuffel Esther

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Call Now ButtonBel nu voor een afspraak!