1 januari 2019

Allereerst wens ik iedereen een heel gelukkig 2019. Moe maar voldaan zit ik nu lekker op de bank deze blog te schrijven. December was een waanzinnige maand, in heel veel opzichten! Een overvolle agenda, verrassende en mooie woorden van de mensen die ik heb mogen ontvangen in mijn salon, cadeau’s en de afsluiting van mijn eerste halfjaar. Dank, dank, dank.

Een nieuw jaar begint vaak met de goede voornemens.. Ook ik neem me ieder jaar voor om weer even een pas op de plaats te doen, vooral wat betreft eten, maar ook ritme (waar ik het beste bij gedei), tijd voor Ruben, mijn hond en vooral ook voor mezelf. Dat is wat me nu opvalt op social media en om me heen. Het is blijkbaar trend om mindfull en gezond 2019 te beginnen. En met mindfull en gezond denk ik dat er vooral bedoeld wordt dat we beter voor ons lichaam en onze psyche willen gaan zorgen. Dat is precies wat ik een beetje hoop bij te dragen in mijn salon. Schoonheid, maar vooral ook ontspanning. Gun jezelf op z’n tijd dat beetje tijd om je mooi te voelen en ontspannen weer aan de dag te beginnen. Want waar hebben we het nu eenmaal over? Hooguit zo’n twee à drie uurtjes in de 4 tot 6 weken. Dat mag toch best, vind je niet? Lijkt me een goed voornemen dat best vol te houden is, makkelijker dan dat chocolaatje dat roept, de sportschool waar je liever geen sponsor van wordt maar waar je daadwerkelijk ook naartoe wil blijven gaan. IK ga deze uitdaging aan om JOUW 2019 gezond en mindfull te laten beginnen (en misschien ga ik het zelf ook eens proberen;)).

Zie ik je snel? Mandy

Posts created 5

Eén gedachte over “1 januari 2019

  1. Voor jou en Ruben ook de allerbeste wensen en al het goede voor 2019.
    Wat is de tijd toch snel gegaan… Alweer ’n half jaar voorbij… Even tijd voor jezelf en de mensen die je dierbaar zijn is nooit.verkeerd… Vooral in de “stressige en gejaagde” maatschappij waarin we leven schiet het er soms bij in en dan zijn het de kleine dingen die je een pas op de plaats laten nemen…
    Jij bent kapster, maar in jou vak ben je ook psychologe en maatschappelijk werkster… De klanten die er bij je komen zien je ook als een soort van “praatpaal” omdat het hun momentje is…
    Keep up the good work…

    Dikke knuffel Esther

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Call Now ButtonBel nu voor een afspraak!